piirros arkkitehti  Matti Huusari

Juhlasali ja kahvila

Strömmerien sukukokous Oman Tuvan salissa.

Oman Tuvan juhlasali on saanut paljon kiitosta kauneudestaan ja viihtyisyydestään. Tila riittää isollekin joukolle aina 530 juhlijaan asti.

Juhlasalin korkeus virittää sopivasti tunnelmaa, olipa kyseessä pikkujoulut, kokous, sukujuhlat, iltamat, konsertti tai muu kulttuuritapahtuma. Kahdeksan metriä korkea vapaa tila toimii hyvin myös akustisesti.

Näyttämöllä on tilaa peräti 65 neliömetriä. Näyttämön takana sijaitsevat esiintyjien lämpiöt, joihin on oma sisäänkäynti.

Varustukseen kuuluu keskimittainen Schimmel-flyygeli.

Hannele Mäkinen kaataa isosta pannusta

Juhlasali muuntuu moneksi. Salin puolelle voidaan kattaa myös ruokapöydät. Valmiiksi katettuja paikkoja saadaan 145 henkilölle.

Parvella on 60 istumapaikkaa.

Salin äänentoisto- ja valotekniikka on ajanmukainen. Käytössä ovat 16-kanavainen äänimiksauspöytä, runsas valokalusto, digitaalinen 32-kanavainen valohimmennin ja digitaalinen valo-ohjauspöytä.

Lisäksi varustukseen kuuluvat dataprojektori, cd-soitin, nopea verkkoyhteys sekä mahdollisuus nettistriimaukseen.

Oman Tuvan juhlatilat ovat erittäin toimivat ja monikäyttöiset. Erilaisia käyttövaihtoehtoja on paljon.

Leppäset kahvilla, tarjoilijana Henrika Isotalo

Talossa on viihtyisä kahvila, jonne talon käyttäjät voivat tilata kahvituksen taloa ylläpitävältä yhdistykseltä tai joissakin tapauksissa järjestää sen myös itse. Kahvilatila sopii myös kokousten ja pienempien juhlien pitopaikaksi. Tilaa on n. 50 henkilölle. Kahvilan puolelle on mahdollista kattaa buffet-pöytä (noutopöytä).

Salin ja kahvion käytön hinnat

Oman Tuvan varauskirja:

Matti Huusari
p. 0400-986 626
email: huusarimatti@gmail.com

[ Tee varaus ] [ Oman Tuvan historiaa ] [ Rakennusprojekti ] [ Yhdistyksen toimintaa ] [Liity jäseneksi ] [ Pääsivulle ]
 
EU-lippu